Tandläkare Uppsala

Centralt läge och snabb tidsbokning

Tandklinik Uppsala

Tandklinik i Uppsala i Vasahuset

Vi är en tandklinik Uppsala som erbjuder tandvård i en lugn miljö centralt i stan. Vår inriktning är estetisk tandvård men vi erbjuder även akutvård.

Vår tandklinik i Uppsala har valt att fokusera på estetisk tandvård i lugn miljö med ljusa lokaler. Vårt centrala läge ger oss kunder från flera delar av staden, så som Luthagen, Fjärdingen, Vårdsätra och Vretgränd. Jämfört med andra tandkliniker har vi kort väntetid.

tandklinik Uppsala

Möt personal med bred kompetens på vår tandklinik Uppsala

Tandklinik Uppsala med personal som brinner för sitt arbete

På vår tandklinik i Uppsala finns både tandläkare och tandsköterskor, där alla har utbildning och bred kompetens inom allt från akut tandvård till estetisk tandvård. Vi har också stor vana att ta emot kunder med tandvårdsrädsla. Tack vare att vi vidareutbildat oss kan vi erbjuda sedering i större utsträckning än många andra. Vår främsta inriktning är estetisk tandvård och vi har nära samarbete med specialister inom detta område, för att alltid kunna erbjuda det bästa.

Kontakta vår Tandklinik Uppsala

Kontakta oss på vår tandklinik Uppsala via kontaktformuläret på vår hemsida eller genom att ringa oss på telefonnummer 111-11-11.

Tandvård i världsklass hos vår tandklinik Uppsala

I vår Uppsala tandklinik erbjuder vi det mesta inom tandvård, även om vår inriktning är estetisk tandvård. Du kan få både allmän tandvård och akut tandvård hos oss. Vi har bred kompetens inom all tandvård och är även vana vid tandvårdsrädsla. Hos oss kan du få lugnande i större utsträckning än hos andra kliniker.

Referenser från kunder

Kunders omdöme är vår bästa marknadsföring

Har kommit hit sedan jag hade mjölktänder och skulle aldrig kunna tänka mig att gå till någon annan tandläkare. Keep up the good work!

– John S.

Vår tandklinik Uppsala erbjuder goda möjligheter till sedering

Större möjlighet till lugnande för tandvårdsrädda på vår tandklinik Uppsala

Ta kontakt med oss för din framtida tandvård i en stressfri miljö.

Ring oss idag för ett tandläkarbesök Uppsala
Klicka här för att boka tid